البته برای اخذ بهترین تصمیم، باید پمپ، باز شده و دقیقتر بررسی شود تا بهترین راهحل اقتصادی ممکن، انتخاب شود.
درصورتیکه جسم خارجی باعث آسیب در قطعاتی مانند پروانه شده است، این قطعات باید بررسی و در صورت نیاز، تعویض شوند.
با افزایش جمعیت و رونق ساخت و ساز مجتمع های مسکونی به سختی می توان آب مورد نیاز تمام واحد های یک ساختمان خصوصا واحد های مستقر در طبقات فوقانی را تامین نمود. لذا جهت تامین فشار آب مصرفی تمامی واحدها از انواع مختلف پمپ آب خانگی استفاده می گردد. برای تامین دبی مورد نیاز مجتمع های بزرگ تجاری و مسکونی بهتر است به جای استفاده از یک پمپ از چندین پمپ که بصورت موازی به یکدیگر متصل شده اند استفاده کرد که در این مجموعه هر پمپ به تنهایی قادر به تامین تمام فشار مورد نیاز است و دبی بین پمپ ها تقسیم می شود.
در روش زیر زمینی احتمال وجود نشتی بیشتر از حالت روی زمینی است (به خصوص در سیستم های قدیمی) به همین علت دبی جوکی پمپ ها در این سیستم باید بیشتر از بوستر پمپ های سیستم اسپرینکلر در نظر گرفته شود.
بسیاری از بوستر پمپ های دور ثابت با اتوماتیک و منبع های تحت فشار معمولی طراحی و ساخته می شوند و فقط توسط یک تابلو فرمان نیمه هوشمند کنترل می شوند.
استفاده از شیر پروانه ای و هرگونه تجهیزات کنترل فشار بین دو پمپ مجاز نمی باشد.
موتور آب جنسیس موتور آب لوبن موتور آب استریم موتور آب واکسون موتور آب روبین موتور آب روبین قطعات پمپ
برای اینکه فشار و دبی خوبی از آب داشته باشید، حتما باید در آپارتمانها، برجها، هتلها و امکان بزرگ و صنعتی از تجهیزات آبرسانی بروزی استفاده کنید. وظیفه بوستر پمپ آبرسانی این است که با مکش آب از منبع یا مخزن آب، سطح فشار سیال را در حد ثابتی نگه دارد. این وسیله امروزه توانسته آب را در ساختمانهای بلند با فشار مناسب به تمام واحدها پمپاژ کند.
– تابلو برق: در این بوستر پمپ ها هر پمپ دارای یک تابلو برق مخصوص به خود است که فرمان شروع به کار و توقف پمپ ها از سوی آنها صادر می شود.
اگر click here شیر در رانش نصب شود می توان از شیر یکطرفه پمپ صرف نظر کرد. در این شرایط اگر سیستم ضد یخ باشد باید تمهیدی برای افزایش فشار اندیشید.
– بوستر پمپ های ویژه آتش نشانی در کنار سایر قطعات تشکیل دهنده دستگاه، از سه بخش اصلی الکترو پمپ، موتور دیزل و جوکی پمپ تشکیل شده اند که وجود تمامی آنها در بوستر پمپ آبرسانی های ضروری نیست.
بوستر پمپ آبرسانی که همواره شبکه مصرف آب را در فشاری ثابت نگه میدارد، پاسخ به این مشکلات شد. نحوه کار بوستر پمپ به شکلی است که به محض شروع مصرف آب، در ابتدا یکی از پمپها روشن میشود.
به همان اندازه که بوستر پمپ باعث کاهش مصرف انرژی، کاهش هزینه تعمیرات و نگهداری می شود، انتخاب غیر اصولی و لحاظ نکردن استاندارد های لازم باعث افزایش مصرف انرژی، افزایش هزینه تعمیرات و نگهداری و عدم رضایت و آسایش مصرف کنندگان خواهد شد.
بوستر پمپ های دور متغیر عبارتند از تابلوی کنترل و فرمان دور متغیر و پرشر ترانسمیتر
Comments on “Top latest Five بوستر پمپ Urban news”